Οροι χρήσης

Παρακάτω είναι οι όροι μας για τη χρήση αυτού του ιστότοπου, είτε ως επισκέπτης είτε ως εγγεγραμμένος χρήστης - παρακαλούμε διαβάστε αυτούς τους όρους προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις έχουν συνταχθεί από τον ιδιοκτήτη του ιστότοπου και καθορίζουν τη σχέση μεταξύ των χρηστών/επισκεπτών/συνδρομητών των παρακάτω ιστοσελίδων home.cy ή/και land.cy ή/και commercial.cy (στο εξής οι "Ιστότοποι").

Οι χρήστες/επισκέπτες/συνδρομητές παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνούν μαζί τους, δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτούς τους ιστότοπους. Εάν χρησιμοποιούν πραγματικά τους ιστότοπους, αποδέχονται τους πιο κάτω όρους και τις προϋποθέσεις.

Οι ιστότοποι διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, επομένως οι χρήστες/επισκέπτες/συνδρομητές καλούνται να διαβάζουν τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις κάθε φορά που επισκέπτονται τους ιστότοπους.