Σχετικά με τις πλατφόρμες μας

Το όραμά μας είναι να είμαστε η πιο ισχυρή πλατφόρμα αγοράς, ενοικίασης και πώλησης ακινήτων στην Κύπρο. Το πετυχαίνουμε με την δημιουργία και χρήση καινοτόμων εργαλείων που βοηθούν τους αγοραστές και τους ενοικιαστές να βρουν το ακίνητο των ονείρων τους και τους πωλητές να βρουν τον σωστό μεσίτη και αγοραστή. Παρουσιάζουμε τα ακίνητα σας σε ένα ευρύ κοινό καταναλωτών, επενδυτών και επαγγελματιών του κλάδου για να βοηθήσουμε να πουλήθούν γρηγορότερα.

home

Βρείτε ένα νέο μέρος για να ζήσετε. Περιηγηθείτε σε σπίτια, διαμερίσματα και όλα τα άλλα είδη οικιστικών ακινήτων.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

land

Θέλετε να χτίσετε ένα σπίτι ή να βρείτε οικόπεδα κατάλληλα για μαζική ανάπτυξη; Βρείτε όλα τα αναρτημένα οικόπεδα προς πώληση.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

commercial

Ψάχνετε για νέο χώρο εργασίας; Βρείτε γραφεία, καταστήματα, αποθήκες και άλλα στον ιστότοπό μας για επαγγελματίες.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Πάντα μαζί σας!

Αναζητήστε ακίνητα ανά πάσα στιγμή και μην χάνετε ποτέ νέα ακίνητα που βγαίνουν στην αγορά. Οι εφαρμογές μας είναι διαθέσιμες για Android και iOS και μπορούν να ληφθούν δωρεάν στο Google Play και στο App Store.

Λύσεις για επαγγελματίες

Μεσίτες

Το πακέτο προσφοράς μας αποκλειστικά διαθέσιμο για κτηματομεσίτες σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε ακίνητα σε ένα μεγάλο κοινό καταναλωτών και επενδυτών που θέλουν να αγοράσουν και να νοικιάσουν ακίνητα.

Μάθετε περισσότερα ->

Κατασκευαστές

Το περιεκτικό μας πακέτο για κατασκευαστές ακινήτων σας επιτρέπει να παρουσιάσετε ολόκληρα έργα με επισκόπηση των μονάδων και παρουσίαση της τρέχουσας (ζωντανής) κατάσταση διαθεσιμότητας.

Μάθετε περισσότερα ->

Διαφημιστές

Δεν είμαστε μόνο μια αγορά για ακίνητα. Το μεγάλο μας κοινό και η μεγάλη επισκεψιμότητα, μας καθιστούν μια ελκυστική πλατφόρμα για οποιονδήποτε διαφημιζόμενο. Εξερευνήστε τις επιλογές διαφήμισης και ενισχύστε την παρουσία σας!

Μάθετε περισσότερα ->