Ως διαφημιστής

Διαφημίστε την επωνυμία σας στις πλατφόρμες μας

Χιλιάδες καταναλωτές και επενδυτές με μεγάλη αγοραστική δύναμη επισκέπτονται και χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μας κάθε μέρα. Αρπάξτε την ευκαιρία να διαφημίσετε το εμπορικό σήμα και την επωνυμία σας σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες.

2,144
Παρέχονται δυνητικοί πελάτες Δεκεμβρίου 2023
74,238
Μοναδικοί επισκέπτες Δεκεμβρίου 2023
957,615
Προβολές σελίδας Δεκεμβρίου 2023

Αναρτήσεις

Έχουμε αρκετές μορφές προβολής διαφημίσεων για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Όλες οι αναρτήσεις επιλέγονται προσεκτικά και ενσωματώνονται στο κύριο μέρος της πλατφόρμας εξασφαλίζοντας την μέγιστη ορατότητα των διαφημιστικών καμπανιών σας.

  • Ανάρτηση με φωτογραφία και κείμενο
  • Υποστηρίζει άλλες γλωσσες
  • Διατίθεται διαδυκτιακά, στο τηλέφωνο και μέσω App
  • Ανακατευθύνει στη σελίδα σας

Διαφήμιση ενσωματωμένη στο βασικό προϊόν

Εκτός από τις τυπικές μορφές προβολής διαφημίσεων, διαθέτουμε επίσης ειδικές αναρτήσεις για επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες που σχετίζονται με τον χώρο των ακινήτων. Αυτές οι αναρτήσεις εμφανίζονται στα άτομα που αναζητούν ενεργά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, τα οποία περιλαμβάνουν τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, παρόχους διαδικτύου και εταιρείες ασφαλείας.

Επιλεγμένοι συνεργάτες

Altamira
Kadis Estates
Arazo Real Estate
Vivo Realty
Kalogirou Real Estate

Καθορίστε τη στρατηγική της καμπάνιας σας

Συζητάμε τους στόχους της διαφημιστικής καμπάνιας σας και θέτουμε μια στρατηγική. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια καμπάνια που αντιπροσωπεύει το όνομα σας και προσελκύει το σωστό κοινό.

Αναπτύξτε την καμπάνια σας

Η καμπάνια σας δημοσιεύεται στις πλατφόρμες μας και είναι ορατή σε χιλιάδες ανθρώπους που μπορεί να ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Κερδίστε περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες

Επισκέπτες που αλληλεπιδρούν με την διαφημιστική καμπάνια σας ανακατευθύνονται αυτόματα στον ιστότοπό σας όπου μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και να επικοινωνήσουν μαζί σας απευθείας.